CERASIL

CERASIL  е хидрофобичен силиконов импрегнатор

Иновативен продукт, който не запушва порите, а създава здрава силиконова решетка. Това позволява на повърхността да остане дишаща, като едновременно с това е защитена от проникване на вода, която я пази от разрушения вследствие на замързване.

СERASIL създава антибактерилано самопочистващо се покритие, благодарение на лотус ефекта, който прави. Идеално решение за импрегниране на пориозни повърхности като камък, мрамор, керамика, цимент, гипс и други.

CERASIL e водоразредим.

След полагането на импрегнаторе обработената повърхност може да бъде боядисана или да бъдат поставени други крайни покрития.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сертификати
Всички продукти са придружени с необходимата документация, сертифицираща тяхното качество, характеристики и предназначение.

Контрол
Непекъснат качествен контрол и химически анализ от суровината до крайния продукт.

Еко
Използваните в производството суровини и добавки са изцяло природни продукти.

Рисувани саксии с акрилни бои

ПОРИОЗНИ ПОВЪРХНОСТИ

СERASIL създава антибактерилано самопочистващо се покритие, благодарение на лотус ефекта, който прави. Идеално решение за импрегниране на приозно повърхности като камък, мрамор, керамика, цимент, гипс и други..

UV устойчивост

ЛОТУС ЕФЕКТ

Водата не може да проникне във вече импрегнираната повърхност. Създава се лотус ефект, което прави водата да остане на повърхността под формата на капчици, които лесно се оттичат.

2000 цвята по каталог

ДИШАЩО ПОКРИТИЕ

Благодарение на изновативната си технология, CERASIL не запушва порите, а създава здрава силиконова решетка, което позволява повърхността да остане дишаща.

ЗАЩИТА

Голяма част от щетите, причинени от влага, могат да бъдат предотвратени или поне намалени чрез хидрофобна импрегнация.