ДОСТАВКА

Опциите за доставка могат да варират в зависимост от адреса на доставка, часът на покупката, теглото на поръчаните продукти и техните наличности.

В момента на обработка на Вашата покупка ще Ви предоставим възможност за избор на доставка.

ВЪЗМОЖНИ ОПЦИИ ЗА ДОСТАВКА

  1. Безплатна доставка  наш магазин в София на бул. Г. М. Димитров 100 от 5 до 10 работни дни.

Напомняме Ви, че лицето, което идва за получаване на поръчката е нужно да предостави номер на поръка, име на получател и документ за самоличност, независимо дали е купувачът или друго лице вместо него.

2. Безплатна доставка до района на София

При поръчки над 300лв до района на София, КЕРАТЕК ГРУП ЕООД поема за своя сметка доставката на поръчката.

Всички поръчки, направени до 12:00 в Сряда, ше бъдат доставени в Четвъртък. При недостатъчна наличност от продукт или промяна на деня за доставка, ще бъдете уведомен своевременно в същата Сряда.

Поръчките направени след 12:00 в Сряда ще бъдат доставени в Четвъртък следващата седмица.

3. Доставка до адрес с куриерска фирма СПИДИ.

Поръчки до 150 кг на територията на България се осъществяват с куриерска фирма СПИДИ.

Срокът за доставка е до 5 работни дни след потвърждение на зявкатта. Посочени срокове се прилагат, доколкото не противорчат на на сроковете за доставка прилагани от съответния куриер и официалните празници на Република България.

Цената на доставката ще бъде изчислена автоматично при създаване на поръчкат, след въвеждане на конкретес адрес или офис на СПИД и  избор на метод за доставка - "СПИДИ".

Моля пазете документите предоставени Ви от куриера, те служат и като касова бележка.

4. Доставка до адрес с куриеркса фирма ПАЛЕКС.

Поръчки над 150 кг се приемат за КАРГО пратки  се  за територията на България се осъществяват с куриерска фирма ПАЛЕКС.

В този случай стоката е палетизиране и се заплаща допълнителна такса "палетизиране" на стойност 20лв за палет.

Цената на доставка ще бъде изчислена за конкретната дестинация  и ще бъдете уведомен по e-mail и/или телефон. След потвърждаване от Ваша страна, че сте информиран и съгласен с цената за доставка, ще предвижим поръчката към експедиране. Срокът за доставка  е до 10 работни дни след потвърждение от странаа на клиента.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

При всички случаи Кератек Груп ЕООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - При невъзможност или затруднение за връчване лично на адреса, пратките се връчват както следва: 1. за служебен адрес на лице с месторабота на адреса, като се отбелязват името и длъжността/отдела на лицето, получило пратката. 2. за домашен адрес на член от домакинството, като се отбелязват името на лицето, получило пратката, и връзката му с получателя. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение не по вина на Кератек Груп ЕООД и/или куриера, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, когато получател неоснователно откаже да приеме дадена пратка.